veiligheid en gezondheid

kwaliteit en vakmanschap

klantgerichtheid en betrouwbaarheid

Verwarming

Wij adviseren en helpen u graag op het gebied van verwarming. Met de huidige technologie├źn is het belangrijk om je verwarmingsinstallatie goed te onderhouden. Ook met het vernieuwen van de installatie kunt uw een hoop geld terug verdienen door de zuinige installaties van tegenwoordig. Hierbij moet u denken aan cv-ketels, vloerverwarming, radiatoren, onderhoud en service

Hoogste kwaliteit merken

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit merken en leveranciers zodat u nooit in de kou hoeft te zitten. Onze voorkeur gaat uit naar de volgende merken:

  • Remeha
  • Intergas
Riolering

Het afvoeren van u vuil en/of regenwater is belangrijk en dient zorgvuldig te gebeuren. Wij kunnen u installatie ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Hiervoor gebruikt hij stroom, maar veel minder dan bij elektrisch verwarmen zonder warmtepomp. Een warmtepomp werkt eigenlijk als een omgekeerde koelkast. In plaats van dat hij warmte afvoert, haalt een warmtepomp juist warmte van buiten naar binnen.

Een warmtepomp is maatwerk, wij plaatsen diverse soorten warmtepompen. Vaak komt onze adviseur langs voor een opname en advies op maat.

U kunt contact opnemen voor een afspraak en als u dat wenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Dak en zinkwerken

Voor het kleine onderhoudswerk en voor zowel de grote dak en zinkprojecten bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende technieken zowel het branden van bitumineuze dakbedekkingen, en het bewerken van zinken daken en goten.

Waterinstallaties

Onze vakkundige monteurs leggen alle water en sanitaire installaties aan naar u wens. Wij ontwerpen, monteren en onderhouden u installatie. Wij zorgen ervoor dat u onder een warme douche kunt genieten van een heerlijke straal.

Complete badkamers

Voor het verbouwen van u badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Van het demonteren en slopen van u oude, tot het opbouwen van u prachtige nieuwe badkamer.

Wij werken nauw samen met een vaste groep vakmensen om u badkamer volledig naar u wens te maken. Uw kunt via ons diverse showrooms in de omgeving bekijken en als u dat wenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Duurzaamheid

Er komt steeds meer vraag naar duurzame energie. Het besparen op energie kosten worden steeds belangrijker doordat de energie steeds duurder wordt. Wij blijven met onze tijd meegaan en volgen de nieuwe technieken tot op de voet.

De volgende technieken gebruiken wij:

  • Zonneboiler
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompen
  • Lage temperatuurverwarming
  • WTW
  • Keukenboilers